Après-ski in Winterberg

Voor Nederlanders is het Duitse Winterberg een razend populair skigebied. Je hoeft niet lang te rijden om dicht bij huis te genieten van sneeuw en wintersport. Uiteraard hoort hier après-ski bij. Waar in Winterberg kun je het beste terecht voor de après-ski?

Mӧppi

Mӧppi is een heel gezellige skihut waar je terecht kunt voor goed en goedkoop eten, zoals de typische Duitse braadworsten met een goed biertje. Vanuit de skihut heb je een prachtig uitzicht over het woud vlakbij de skipiste Poppenberg. ‘s Avonds geniet je hier ontspannen met vrienden van leuke muziek en entertainment.

Website Mӧppi 

Skihut der Brabander

Bij Skihut der Brabander weten ze dat er veel Nederlanders naar Winterberg komen en zijn dan ook volledig op Nederlanders ingesteld. ‘s Middags breekt het feest hier al los met aloude Hollandse hits, om vervolgens tot in de late uurtjes door te feesten met de bekendste Winterbergse dj’s. De skihut ligt direct aan de Herrloh skipiste, zodat je jezelf vanaf de piste direct in het feestgedruis kunt storten.

Website Skihut der Brabander

Alm Salettl

Skihut Alm Salettl is zowel zomers al ’s winters open. Kenmerk van Alm Salettl is de grote terras- en panoramabar met een cabriodak. Bij zonnig weer gaat daarom letterlijk het dak eraf. Zowel binnen als buiten op het terras is het 24 uur per dag feest met veel muziek, lekker eten en heerlijke dranken. Je après-ski bij Alm Salettl belooft zeker onvergetelijk te worden.

Website Skihut Alm Salettl

Tenne

Echte feestliefhebbers gaan na het skiën naar Tenne. Tenne is tevens de grootste discotheek in de omgeving, met zes bar-ruimte, op vijf verdiepingen. Het maakt niet uit van welke muzieksoort je houdt, want de diverse bars spelen drie muziekstijlen, zoals pop, rock en dance. Ook als je de pubertijd al voorbij bent, hier feest en danst jong en oud tot diep in de ochtend.

Website Tenne

The Blackwater Irish Pub

Geen zin om je in Duitse sferen te begeven? Vier dan je après-ski in Ierse sferen in The Blackwater Irish Pub. Hier drink je je Ierse, maar ook Duitse biertjes of een originele Ierse whiskey. Bij je drinken bestel je heerlijke harte hapjes voor een oergezellige middag en avond. The Blackwater staat voor gezelligheid en sfeer.

Website The Blackwater Irish Pub

Andere berichten

  • Zomer in Winterberg

    Winterberg in de zomer

  • Wintersport in Winterberg met kinderen.

    Wintersport in Winterberg met kinderen

  • Wintersporten in Winterberg.

    Goedkope wintersport in Winterberg